At få din Baby på en sove rutine

Det er ikke usædvanligt, at nyfødte har usædvanlige sovevaner, især for dem ønsker at sove i løbet af dagen, og holde sig vågen om natten. Husk, i livmoderen sin mørke hele tiden, så nat og dag betyder noget for dem. Hvis dit barns sovevaner har brug for nogle justeringer, er her nogle måder at få ham på rette spor.

· Ikke tie stille i løbet af dagen, når han sover-når han sover om dagen (og alle babyer vil) lade døren til hans værelse åben, og gå om din normale daglige rutine. Holde tv eller stereoanlæg. Dette vil opnå to ting. Først, vil han lære at sove selv gennem støj, som er vigtig, da dette barn vil tager lur i dit hjem for fire eller fem år. For det andet, vil han få den idé at dagtimerne ikke er det rigtige tidspunkt i lange perioder af søvn.

· Hvis han sover mere end tre timer på en strækning, vække ham. Babyer skal lur i løbet af dagen, selvfølgelig, men mere end tre timer er ikke en lur. At få ham vågen, prøve at holde ham oprejst og tickling hans fødder. Hvis det ikke virker, tage off hans skjorte. Chill vil vække ham. Lad ham afdækket i lang tid, selv om. Når han er vågen, synge eller tale til ham om at holde ham på måde i et stykke tid. Dette er et godt tidspunkt at sætte ham på en mat for nogle mave tid, hvis det ikke fodringstid.

Nu, den anden halvdel af dette problem er naturligvis den opholder sig vågen om natten. Dette vil tage nogen tid, og babyer gør normalt nogle væsentlige tilpasninger inden for ca. tre uger, selv om jer vil fik for fodringer mindst en gang om natten for en smule længere. Nogle ting du kan gøre for at gøre ham mere tilbøjelige til at sove længere og bedre i løbet af natten er:

· Sætte ham i bassinet eller vugge for de første par uger. En barneseng kan synes enorme til en nyfødt, så du kan finde, at han sover meget bedre i hygge i et mindre rum.

· Give ham nogle beroligende lyde. Ikke blot vil denne handling som en slags “hvid støj” til at overdøve andre lyde, vil det også være beroligende til ham. Blød, klassisk musik virker godt, men så kan den konstante brummen af en fan.

· Holde værelse på en behagelig temperatur. Hvis han er for koldt eller for varmt, ligesom resten af os, vil ikke han sove så godt.

· Indførelse af en rutine. Dit barn vil sove bedre, hvis han har en etableret sovende rutine for dag og nat. Sætte ham ned til nationale handlingsplaner på samme tidspunkt hver dag, og sætte ham ned til seng på samme tid hver aften. Oprette nogle sengetid vaner, der vil sende et signal til barnet der sengetid er nær. Et badekar eller en historie kan være en god måde at geare ned og blive klar til afslappende søvn.

Sovevaner er en udfordring for de fleste nybagte mødre, primært fordi du er så træt selv. Ét ord af rådgivning – ikke forsøge at gøre baby sove om natten ved ikke at tillade ham at lur i løbet af dagen. Det vil give bagslag. Babyer har brug for masser af søvn, og nationale handlingsplaner er en vigtig del af dette. Bare ikke lade ham sove længe på en strækning i løbet af dagen. Giv det et stykke tid, og tage nogle naps dig selv, og før du ved af det, alle vil være sove trygt gennem natten.