Akupunktur: En fordel for den godt enkelte?

Før vi begynder en diskussion om fordelene af akupunktur, lad os tale om oprindelsen af akupunktur. Det blev først brugt i Kina for over 2000 år siden, og er en af de ældste medicinske procedurer i verden. Det er en familie af procedurer, der stimulerer anatomi af kroppen og hjælper med at afbalancere energi flow i hele kroppen. Det er denne form for akupunktur, er praktiseres i den USA i dag, ved hjælp af bittesmå, metallisk nåle placeret i de berørte områder og manipuleret i hånden eller ved elektrisk stimulation.
Akupunktur er den grundlæggende fundament for traditionel kinesisk medicin og er baseret på troen på, at der er to modsatrettede og uadskillelige styrker inden for vores krop. De er kendt som Yin og Yang af den hele person. Yin er repræsentant for den kolde, langsom, eller passive princip, og yang repræsenterer den varme, glade eller aktive princip. En sund tilstand er opnået ved at opretholde en balance tilstand af yin og yang. Dette sker gennem vital veje eller meridianer, der giver mulighed for strømmen af qi, eller vitale energi. Vital energi flow forekommer langs veje kendt som meridianer. Disse meridianer forbinder over 2.000 akupunkturpunkter langs kroppen. Der er 12 vigtigste meridianer og 8 sekundære meridianer. Selv om traditionelle vestlige medicin ikke helt forstår, hvordan akupunktur fungerer, har beviset på, at det virker vist i flere undersøgelser foretaget af vestlige medicinske faciliteter.
Nu, lad os gå til spørgsmålet af virker det? Ifølge National Institute of Health, vil svaret være ja. Akupunktur har vist sig at være effektiv i mange områder af sundhedsvæsenet. Områder som postoperativ kvalme, kemoterapi bivirkninger, slidgigt, lav-rygsmerter, hovedpine, menstruationskramper, afhængighed, karpaltunnelsyndrom, og astma, bare for at nævne nogle få. Undersøgelsen viste, at akupunktur var i stand til at give smertelindring, forbedring af funktion og mobilitet af leddene på grund af gigt betændelse, og tjente til at supplere standard pleje.
Selvom der er mange, der ville tvivl om effektiviteten af akupunktur, når de er en patient, er de troende. Det er blevet foreslået, at akupunktur virker og producerer dens virkninger gennem regulering af nervesystemet. Teorien foreslår, at da akupunktur producerer dens effekt gennem regulering af nervesystemet, det inducerer frigivelsen af endorfiner og immunsystemet celler på særlige steder på kroppen. Der er også den teori, at akupunktur ændrer hjernens kemi ved at ændre neurotransmittere i hjernen.
Uden tvivl akupunktur var en fordel i undersøgelsen, og som en patient selv, jeg kan stå inde for den vidunderlige effekt det har haft på min ryg. Selv om akupunktur er klassificeret som en alternativ medicin terapi, og der er stadig meget at forstå om den måde det virker, er det en dokumenteret støtte i at bevare optimal sundhed.
Men hvad med godt individet kan akupunktur giver en fordel til dem? Absolut. Da akupunktur arbejder ud troen på at vi skal fastholde balancen i vores vitale energi flow for at forblive sunde, tjener akupunktur som redskab for kursjustering. Vores vitale energi flow kan være ude af balance, og vi stadig føler og vises ganske sundt. Det er i denne egenskab, at akupunktur fungerer som en slags forebyggende medicin. Kontrol og afbalancering strømmen af energi på de meridian punkter i din krop er ligesom din bil får en tune-up, før det har brug for en reparation. få mere sundhed og fitness artikler på og